preskoči na sadržaj

Osnovna škola Kloštar Podravski

Login
Tražilica
UČENICI

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

♦ UDŽBENICI 

 2024./2025.

 

♦ DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI  2024./2025.

 

 

♦ VOZNI RED AUTOBUSA 23./24.

UČITELJI
ŽUPANIJSKI PROJEKTI

Korisni linkovi

 

Anketa o profesionalnim namjerama učenika OŠ školska godina 2022./2023. 

http://upitnici.hzz.hr/index.php?r=survey/index&sid=588851&lang=hr

 

Kalkulator bodova

https://www.srednja.hr/srednja-kalkulator/

 

Popis predmeta posebno važnih za upis

https://ucenici.com/popis-predmeta-posebno-vaznih-za-upis/

 

Broj bodova potrebnih za upis

https://www.upisi.hr/docs/Broj_bodova_potrebnih_za_upis.pdf

Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 2. 2015.

Ukupno: 203169
ŠKOLSKO ZVONO

⇒  I. - IV. r.

⇒  V. - VIII. r.

 

RASPORED SATI

 

 

UČENIČKA ZADRUGA

"KOTAČICA"

Školska shema 2022./2023. školska godina
Školska shema 2021./2022. školska godina

Radi povećanja unosa svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i podizanja svijesti o značaju zdrave prehrane kod školske djece, Republika Hrvatska provodi Školsku shemu voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda (skraćeno: Školska shema), odnosno dodjelu besplatnih obroka voća, povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda za školsku djecu. Novi model Školske sheme, koji se kod nas provodi od prošle školske godine, objedinjava dosadašnju Shemu školskog voća i povrća i Program mlijeka u školama.

Osnovač škole Koprivničko-križevačka županija i ove godine je uspješno aplicirala na javni poziv Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u školskoj godini 2021/2022. za program Školske sheme, kojom se školarcima osiguravaju besplatni obroci svježeg voća povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda tijekom školske godine.

Cilj programa je usvajanje pravilnih prehrambenih navika, smanjenje unosa masti, šećera i soli, smanjenje rasipanja hrane i zaštita okoliša.

Korisnici programa su učenici Osnovne škole Kloštar Podravski bez obzira jesu li ili nisu korisnici školske kuhinje

Učenicima se jednom tjedno, tijekom nastavnih tjedana školske godine, osigurava konzumacija svježeg mlijeka i mliječnih proizvoda te konzumacija sezonskog voća i povrća.

preskoči na navigaciju